بهترین انیمه های Slice of Life با پیش زمینه تاریک

2022-04-20T14:25:00Z موضوع انیمه مانگا لایو اکشن زمان مطالعه 5 دقیقهدرجه کیفی A

بهترین انیمه های Slice of Life با پیش زمینه تاریک

در بین ژانرهای انیمه، ژانر Slice of Life بیشتر به عنوان ژانری محسوب می شود که یک برداشت آرام و شاد از وقایع زندگی روزمره را نشان می دهد، بدون آن که مشکلات و چالش های سختی در آن مشاهده شود. این انیمه ها معمولا یک کمدی جذاب در زیر داستان خود دارند و در آنها از رنگ های شادی استفاده شده و شاهد کاراکترهایی با نشاط هستیم. از بهترین نمونه های این ژانر می توان به دو انیمه Nichijou و Wotakoi: Love Is Hard for Otaku اشاره کرد. اما همیشه هم بدین شکل نیست و در چند سال اخیر برخلاف روند عمومی این ژانر، شاهد خلق انیمه هایی بوده ایم که پیش زمینه ای تاریک را به این ژانر اضافه کرده اند که می توان یکی از دلایل این امر را بالا رفتن سن مخاطبان انیمه در نقاط مختلف جهان دانست. اضافه کردن این المان های تاریک به این ژانر باعث عمیق تر شدن انیمه های آن می شود، اما نه به گونه ای که فضای کاملا تاریکی به خود بگیرد و قابل مشاهده نباشد. توجه داشته باشید مطلب ممکن است حاوی اسپویل باشد و خواندن آن برای نوجوانان زیر 15 سال توصیه نمی شود.

Wonder Egg Priority

این انیمه اورجینال که به تازگی پخش شده است، داستان دختری به نام اوتو آی ( Ohto Ai ) را پس از خودکشی دوست صمیمی اش کویتو ناگاسه ( Koito Nagase ) روایت می کند. بعد از دنبال کردن دستورات یک موجود عجیب، اوتو یک Wonder Egg خریداری می کند که به او اجازه می دهد با تروماها، حسرت ها و ترس های دیگر انسان ها که به شکل دشمنانی در یک جهان دیگر هستند مبارزه کند. با هر انسانی که او نجات می دهد، یک قدم هم به نجات دوست صمیمی اش نزدیک تر می شود. با اینکه این انیمه فضای رنگارنگی دارد و کاراکترهای آن پر انرژی هستند، اما در اصل انیمه سعی دارد ناپاکی های درون انسان ها را به تصویر بکشد، مثلا یک دختر ژیمناستیک کار در برابر معلم تربیت بدنی اش که او را تحت فشار قرار می گذاشت یا یک دختری که مورد آزار جنسی قرار گرفته بود در برابر آن معلمی که او را مورد آزار قرار داده بود. و در نهایت وقتی که متوجه می شویم تمام قربانیان کشته شده اند، اوضاع ناراحت کننده تر می شود.

Girls’ Last Tour

داستان این انیمه در شهری اتفاق می افتد که در واقع پس از جنگی که در آن جا اتفاق افتاده به مخروبه ای تبدیل شده است و اثری از آن شهر قبلی نیست. در این فضای آخر الزمانی چیتو و یوری تنها بازماندگان این جنگ به نظر می رسند، در حالی که این دو با استفاده از موتور سیکلت خود به دنبال یافتن غذا برای بقای خود هستند و به شهر قبل از جنگ فکر می کنند. با این در کلیت ماجرا انیمه سرخوش است و کاراکترهای جذابی دارد که وقایع هرروزه و کشف های خود را تعریف می کنند، اما با زاویه دید سوم شخصی که روایت انیمه به خود می گیرد یک دید خاص از واقعیت زندگی این دو دختر به نمایش می کشد، دیدی که شاید خود این دو نفر به آن اشراف ندارند.

Your Lie in April

با اینکه این انیمه شروع آرامی دارد، اما به یکباره متوجه می شویم کوسِی آریما ( Kousei Arima ) که در واقع یک پیانیست نابغه است پس از مرگ مادرش دیگر نمی تواند صدای پیانو را بشنود. با وجود این ترومای کودکی که در او ریشه کرده است، آریما پس از اینکه با یک ویولونیست با نام کائوری میازونو ( Kaori Miyazono ) روبرو می شود کم کم رنگ از دست رفته زندگی اش را باز می یابد، هرچند کائوری هم پشت ظاهر شادش رازی قایم کرده است. در بین سکانس های زندگی مدرسه ای این دو نفر شاهد فلش بک هایی به ترومای کودکی آریما و واقعیت دست و پنجه نرم کردن با یک مریضی روبرو می شویم. با وجود این بخش های تاریک اما، انیمه تم شادش را حفظ کرده است و می تواند اوقات خوش و تلخی برای شما رقم بزند.

Orange

این انیمه داستان یک حسرت بزرگ است. یک روز ناهو تاکامیای 16 ساله یک نامه عجیب از خودش از ده سال آینده دریافت می کند که در مورد حسرت هایی است که او دوست داشته است آنها را رفع کند. یکی از آنها به یک دانش آموز انتقالی جدید به نام کاکِرو ناروسه ( Kakeru Naruse ) است که دیگر در ده سال آینده زنده نیست. حال که فرصت حل مشکلات پیش آمده است، ناهو تلاش می کند تا کاکرو را زنده نگه دارد. این انیمه چون تم واقع گرایانه ای دارد کار بزرگی انجام می دهد و می تواند اثربخشی زیادی برروی بیننده داشته باشد. مشکلات ذهنی که در نهایت منجر به خودکشی شوند کم نیست، اما متاسفانه تشخیص آن سخت است و نیاز به یک متخصص دارد و این داستان هم همین مورد را به تصویر می کشد. این انیمه از مشکلات ذهنی یک هیولا ایجاد نمی کند، بلکه به بیننده یاد می دهد تا به دنبال نشانه ها و علائم این مشکلات در اطرافیان خود باشد.

Usagi Drop

موضوع یک والد تنها بودن ( پدر تنها یا مادر تنها ) موضوعی است که خیلی در صنعت انیمه به آن پرداخته نشده است، اما این انیمه داستان یک مرد سی ساله به نام دایکیچی کاواچی را روایت می کند که قصد دارد فرزند نامشروع پدر بزرگش، رین را بزرگ کند در حالی که هیچ تجربه ای از فرزند پروری ندارد. این دو که تحت شرایط خاصی با یکدیگر آشنا شده اند، می خواهند به زندگی جدید خود عادت کنند و رابطه بین خود را تنظیم کنند. دیدن رشد این دو نفر در کنار یکدیگر در برابر مشکلات روزمره تجربه جالبی را رقم می زند و شیرینی خاصی را به بیننده القا می کند. اما از طرف دیگر مشکلات تک والدی را هم به جلوه کشیده و بیننده را تا حدی با آنها آشنا می کند.

 

در این مطلب متوجه شدیم انیمه های ژانر Slice of life لزوما انیمه های شادی نیستند و می توانند مشکلات عمیق تری را هم روایت کنند، مشکلاتی که شاید روایت کردن آنها به صورت مستقیم برای بیننده دلچسب نباشد و نتوانند آنها را تحمل کنند.

مطالب مشابه

پنج قهرمان انیمه ای که تنها یک قدم با شرور بودن فاصله دارند
پنج قهرمان انیمه ای که تنها یک قدم با شرور بودن فاصله دارند
Alternate Text Mamdosein
موضوع انیمه مانگا لایو اکشن|زمان مطالعه 4 دقیقه
پنج کاراکتر انیمه ای که پایان خوشی نداشتند
پنج کاراکتر انیمه ای که پایان خوشی نداشتند
Alternate Text Mamdosein
موضوع انیمه مانگا لایو اکشن|زمان مطالعه 4 دقیقه
پنج انیمه شوجوی دلچسبی که بهتر است آنها را تماشا کنید
پنج انیمه شوجوی دلچسبی که بهتر است آنها را تماشا کنید
Alternate Text Mamdosein
موضوع انیمه مانگا لایو اکشن|زمان مطالعه 4 دقیقه