بررسی دسکتاپ گیمینگ MSI MEG Infinite X 11th

2022-02-16T11:24:00Z موضوع علم دانش تکنولوژی زمان مطالعه 3 دقیقهدرجه کیفی A

بررسی دسکتاپ گیمینگ MSI MEG Infinite X 11th

بررسی دسکتاپ گیمینگ MSI MEG Infinite X 11th

شرکت تایوانی MSI را به‌عنوان یکی از نام‌های بزرگ در حوزه‌ی تجهیزات گیمینگ می‌شناسیم. اگر سری به سایت MSI بزنید با انبوه سیستم‌های دسکتاپی مواجه می‌شوید که تحت نام سری‌های مختلف، نه‌تنها بهترین و به‌روزترین سخت‌افزار موجود را ارائه می‌کنند، بلکه با بهره‌گیری از عناصر طراحی متفاوت سعی در راضی نگه‌‌داشتن سلیقه‌ی خاص‌پسند گیمرها دارند. سیستم‌های پرچم‌دار MSI، در سری MEG ارائه می‌شوند. به گفته‌ی تایوانی‌ها، خانواده‌ی MEG تجربه‌ی بازی را در بالاترین سطح ممکن ارائه می‌کنند و برخلاف سری MAG که گیمرهای غیرحرفه‌ای را هدف قرار می‌دهند، به‌اصطلاح برای پرو پلیرها طراحی شده‌اند.

کیس گیمینگ MEG Infinite X 11th یکی از سیستم‌های خانواده‌ی MEG است و با یدک کشیدن نام Infinite، به نوعی فرزند مشترک هر دو سری به حساب می‌آید تا طراحی ظاهری Infinite-ها را نیز به ارث ببرد. همان‌طور که از یک محصول پرچم‌دار انتظار داریم، کیس Infinite X 11th در بخش سخت‌افزار، چیزی کم و کسر ندارد و با پردازنده‌ی نسل یازدهم اینتل و گرافیک RTX 3070 انویدیا، گیمرهای کارکشته را راضی نگه می‌دارد. با وجود این جذابیت‌ها، به سراغ کیس قدرتمند تایوانی‌ها رفتیم.

طراحان MSI اعتقاد چندانی به طرح‌های ساده و مینیمال ندارند. با اینکه به‌ نظر می‌رسد سیستم‌های Infinite ساده‌ترین طراحی را بین سری‌های مختلف تایوانی‌ها داشته باشند، اما از نگاه کاربرهای مینیمال‌پسند، قطعاً نمی‌توان ظواهر MEG Infinite X را ساده به‌حساب آورد. خوشبختانه MSI از نورپردازی‌های اغراق‌شده و طرح‌های عجیب و غریب سری‌های دیگر کیس‌هایش در خانواده‌ی Infinite پرهیز کرده است که می‌تواند برای خیلی‌ها خبر خوبی باشد.

مثل اکثر کیس‌های دسکتاپ، درگاه‌های کیس MSI نیز در پنل جلو و دیواره‌ی پشت کیس تعبیه شده‌اند. در پنل جلو یک درگاه USB 3.2 Gen 1 Type C،‌ یک درگاه USB 3.2 Gen 1 Type A، یک درگاه USB 2.0 Type A، یک درگاه ۳٫۵ میلی‌متری برای هدفون و یک درگاه ۳٫۵ میلی‌متری برای میکروفون در اختیارتان قرار خواهند گرفت.

سیستم دسکتاپ MEG Infinite X به مادربرد Z590 اینتل مجهز شده است که اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی برای سیستم‌های دسکتاپ و تحت نام پروژه‌ی راکت لیک به بازار عرضه شد. در قلب مادربرد، پردازنده‌ی نسل یازدهمی i7-11700KF اینتل قرار دارد تا به‌عنوان ماژول پردازشی مرکزی ایفای نقش کند. پردازنده‌ی 11700KF با لیتوگرافی ۱۴ نانومتری تولید می‌شود و برای انجام وظایف محاسباتی خود، از هشت هسته و ۱۶ رشته‌ی پردازشی بهره می‌گیرد؛ هسته‌ها به ۱۶ مگابایت حافظه‌ی کش L3 دسترسی دارند.

اینتل می‌گوید در حالت توربو، CPU می‌تواند به فرکانس بیشینه‌ی ۵ گیگاهرتز دست پیدا کند، درحالی‌که فرکانس پایه‌ی آن ۳٫۶۰ گیگاهرتز است. توان طراحی حرارتی پردازنده به ۱۲۵ وات می‌رسد و بنا به نیاز طراحان سخت‌افزار، توان حرارتی تا ۹۵ وات پایین می‌آید؛ در چنین شرایطی، فرکانس پایه نیز به ۳٫۱۰ گیگاهرتز کاهش پیدا می‌کند. پردازنده‌ی 11700KF می‌تواند تا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی DDR4-3200 را پشتیبانی کند و بیشینه‌ی پهنای باند ۵۰ گیگابایت‌بر‌ثانیه را برای تبادل داده در‌ اختیار حافظه قرار دهد.

در‌حالی‌که پردازنده‌ی 11700KF به واحد پردازش گرافیکی مجهز نشده، تمام بار پردازش‌های GPU-محور در سیستم گیمینگ MSI، به عهده‌ی کارت گرافیک قدرتمند RTX 3070‌ انویدیا گذاشته شده است. خانواده‌ی پردازنده‌های گرافیکی RTX 3070 که از دو عضو 3070 و 3070Ti تشکیل می‌شود، از معماری Ampere بهره می‌برد که با استفاده از رهگیری پرتوی بهبودیافته و واحدهای پردازشی تنسور، قدرتمندترین نمایش را در اجرای بازی‌ها و پردازش‌های گرافیک‌محور به نمایش می‌گذارد.

نکات مثبت

  • پردازنده‌ی قدرتمند هشت هسته‌ای نسل ۱۱ اینتل
  • کارت گرافیک RTX 3070 با عملکرد عالی در اجرای بازی‌ها
  • پایداری بسیار خوب عملکرد حتی در کاربردهای سنگین و پرفشار
  • سیستم خنک‌کننده‌ی کارآمد و بی‌صدا

نکات منفی

  • طراحی بحث‌برانگیز نورپردازی RGB

مطالب مشابه

نصب و معرفی نرم افزار AnyDesk
نصب و معرفی نرم افزار AnyDesk
Alternate Text Nazila77
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 5 دقیقه
وردپرس چیست؟
وردپرس چیست؟
Alternate Text Nazila77
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 5 دقیقه
بررسی گلکسی S21 FE سامسونگ
بررسی گلکسی S21 FE سامسونگ
Alternate Text yasharteki
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 3 دقیقه
نرم افزار های پرکاربرد توسعه وب
نرم افزار های پرکاربرد توسعه وب
Alternate Text Nazila77
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 7 دقیقه