بررسی زبان برنامه نویسی اسکالا

2022-02-25T15:49:00Z موضوع علم دانش تکنولوژی زمان مطالعه 4 دقیقهدرجه کیفی A

بررسی زبان برنامه نویسی اسکالا

اسکالا چیست؟

اسکالا مخفف زبان مقیاس پذیر است. یک زبان برنامه نویسی چند پارادایم است. زبان اسکالا شامل ویژگی های برنامه نویسی تابعی و برنامه نویسی شی گرا می باشد. یک زبان تایپ ایستا است. کد منبع آن در بایت کد کامپایل شده و توسط ماشین مجازی جاوا (JVM) اجرا می شود.

اجرای اسکالا

اسکالا از ماشین مجازی جاوا (JVM) برای اجرای بایت کد استفاده می کند. کد آن در بایت کد کامپایل شده و توسط ماشین مجازی جاوا اجرا می شود. بنابراین برای شروع توسعه با آن فقط به JVM نیاز دارید. اسکالا همچنین می تواند از تمام ابزار های جاوا استفاده کند و به ما امکان می دهد ابزار سفارشی خود را ایجاد کنیم.(دانلود و آموزش نصب اسکالا به طور کامل)

چرا از اسکالا استفاده کنیم؟

این برنامه به گونه ای طراحی شده است که با توجه به نیازهای کاربران خود، از نوشتن اسکریپت های کوچک گرفته تا ساختن یک سیستم عظیم برای پردازش داده، رشد کند.

اسکالا در پردازش داده، محاسبات توزیع شده و توسعه وب استفاده می شود. زیرساخت مهندسی داده بسیاری از شرکت ها را شامل می شود.

چه کسی از اسکالا استفاده می کند؟

زبان اسکالا بیشتر توسط مهندسان نرم افزار و مهندسان داده استفاده می شود. برخی از محققان داده را خواهید دید که از آن با Apache Spark برای پردازش داده های عظیم استفاده می کنند.

اسکالا چه تفاوتی با جاوا دارد؟

توابع تو در تو - به ما اجازه می دهد تا یک تابع را در یک تابع دیگر تعریف کنیم.
بسته شدن - تابعی که مقدار بازگشتی آن به متغیرهای اعلام شده خارج از تابع بستگی دارد.
هر مقدار یک شی است.
هر عملیات یک فراخوانی متد است.

(درمورد زبان برنامه نویسی جاوا بیشتر بخوانید)

اسکالا در مقابل جاوا: چرا باید اسکالا را یاد بگیرم؟

محبوبیت و استفاده از Scala به سرعت در حال افزایش است، همانطور که با افزایش روزافزون تعداد پوزیشن های باز برای توسعه دهندگان Scala مشهود است.

مسلماً این جمله که "اسکالا سخت است" حقیقت دارد، اما منحنی یادگیری ارزش سرمایه گذاری را دارد. برخی از ویژگی‌های پیچیده‌تر زبان (تاپل، توابع، ماکروها، برای نام بردن چند مورد) در نهایت نوشتن کد بهتر و افزایش کارایی را با برنامه‌نویسی در اسکالا برای توسعه‌دهنده آسان‌تر می‌کند.

اسکالا یک زبان JVM ایمن است که هم برنامه نویسی شی گرا و هم کاربردی را در یک زبان بسیار مختصر، منطقی و فوق العاده قدرتمند ترکیب می کند. ممکن است برخی تعجب کنند که بدانند اسکالا آنقدرها هم که فکر می‌کردند جدید نیست، اولین بار در سال 2003 معرفی شد. با این حال، به‌ویژه در چند سال گذشته است که اسکالا طرفداران قابل توجهی پیدا کرده است. که این سوال را ایجاد می کند "چرا اسکالا؟".

Scala به طور خاص با هدف بهتر بودن زبان ایجاد شد و جنبه‌هایی از جاوا را که برای توسعه‌دهنده محدودکننده یا بیش از حد خسته‌کننده می‌دانست کنار گذاشت. در نتیجه، در واقع تمایزات کد و تغییرات پارادایم وجود دارد که می‌تواند یادگیری اولیه برنامه‌نویسی اسکالا را کمی دشوارتر کند، اما نتیجه یک زبان بسیار تمیزتر و سازمان‌یافته‌تر است که در نهایت استفاده از آن آسان‌تر است و بهره‌وری را افزایش می‌دهد.

در حالی که سادگی زبان جاوا بخشی از موفقیت آن بوده است، از قضا باعث محدودیت آن هم شده است. شما می توانید تقریباً هر چیزی را در جاوا بنویسید، اما خطوط کد مورد نیاز برای انجام این کار می تواند پیچیده باشد. از طرف دیگر برنامه نویسی در اسکالا ساختار کمی پیچیده تری دارد. اما اگر بتوانید یک خط کد کمی پیچیده تر بنویسید که جایگزین 20 خط "ساده تر" جاوا شود، کدام یک واقعا بهتر است؟

حقیقت این است که جاوا اغلب فقط بسیار پرمخاطب است. در اسکالا، کامپایلر فوق‌العاده هوشمند است، بنابراین توسعه‌دهنده نیازی به تعیین صریح مواردی که کامپایلر می‌تواند استنباط کند را ندارد.

اسکالا یک زبان برنامه نویسی قدرتمند در سطح بالا است که برنامه نویسی شی گرا و تابعی را در خود جای داده است. این یک زبان از نظر نوع ایمن است که به زمان اجرا JVM متکی است.
از اسکالا برای خیلی چیزها، از یادگیری ماشینی گرفته تا اپلیکیشن های وب استفاده می شود. اسکالا به عنوان یک زبان هدف عمومی سطح بالا، دارای طیف گسترده ای از برنامه های ممکن است. اسکالا به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا از ویژگی های استاندارد JVM و کتابخانه های جاوا به خوبی استفاده کنند.

اگر قصد یادگیری اسکالا را دارید، بدیهی است که داشتن پیشینه در جاوا به شما کمک خواهد کرد و در یافتن منابع یادگیری آنلاین مشکلی نخواهید داشت. با این حال، اگر تجربه جاوا ندارید، باید اصول اولیه را یاد بگیرید. آشنایی با زبان های برنامه نویسی کاربردی(زبان های برنامه نویسی پرکاربرد برای یادگیری) نیز کمک کننده خواهد بود.

مطالب مشابه

9 قانونی که نباید در واتساپ آنها را زیر پا بگذارید!
9 قانونی که نباید در واتساپ آنها را زیر پا بگذارید!
Alternate Text Mamdosein
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 3 دقیقه
محاسبه سن
محاسبه سن
Alternate Text vahidmajidi
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 6 دقیقه
لینوکس چیست؟
لینوکس چیست؟
Alternate Text Nazila77
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 4 دقیقه
جایگزین های رایگان برای سیستم عامل های ویندوز
جایگزین های رایگان برای سیستم عامل های ویندوز
Alternate Text Nazila77
موضوع علم دانش تکنولوژی|زمان مطالعه 5 دقیقه