امروزه، فست فود یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر جهان است. پیتزا، یکی از انواع غذاهای فست فودی پرطرفدار است که طرفداران زیادی از کودک تا میانسال و چه گوشتخوار و گیاهخوار به خود دارد.
این غذای خوشمزه و پرطرفدار قابل پخت در خانه با ماکروویو و فر و انواع مغازه های فست فودی است.که این بستگی به شما دارد که میتوانید آن را در خانه درست کنید و یا به صورت حضوری و آنلاین از فست فودی های اطراف خود سفارش دهید.
انواع پیتزا ها وجود دارد که شما با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید آن را درست یا سفارش دهید.
در موارد زیر، به معرفی انواع پیتزا ها و مواد به کار رفته در آن ها میپردازیم:
انواع پیتزا های خوشمزه و لذیذ!
پیتزا مرغ و قارچ: این پیتزا یکی از پیتزاهای پرطرفدار و محبوب است که اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا است .
این پیتزا گزینه ی مناسبی برای افرادی است که به سوسیس و کالباس علاقه ندارند و یا برای آنها ضرر دارد. و ترکیب اصلی به کار رفته در این پیتزا با توجه به نوع اسمش مرغ و قارچ است.
پیتزا پیرونی: این پیتزا یکی از پیتزاهای معروف و پر طرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا است.
این پیتزا به علت پخت، با نوعی سوسیس مخصوص به نام پیرونی (به معنی فلفلی) به این اسم نامگذاری شده است.و ترکیب اصلی آن استفاده از این نوع سوسیس است.
اگر شما طرفدار غذاهای تند و فلفلی هستید خوردن این پیتزا به شما توصیه می شود.
پیتزا سبزیجات: این پیتزا مناسب افرادی است که میخواهند یک پیتزای بدون مرغ و گوشت و سوسیس و کالباس را بخورند.
البته این پیتزا فقط مخصوص افراد گیاهخوار نیست، بلکه افراد گوشت خوار هم طرفدار این نوع پیتزا هستند.
همچنین این پیتزا گزینه مناسبی برای افراد میانسال است.
در ترکیبات این پیتزا از بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت شیرین، نخود فرنگی، پیاز به کار میرود.
اگر میخواهید این پیتزا را به صورت رژیمی درست کنید میتوانید پنیر پیتزا را از ترکیبات آن حذف کنید.
پیتزا استیک: این پیتزا، یکی دیگر از انواع پیتزا های خوشمزه و پر طرفدار است که در ترکیب اصلی آن برای استیک از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله استفاده میشود.
این پیتزا جزو پیتزاهای گران قیمت است و گزینه مناسبی برای افرادی است که گوشت را به جای سوسیس و کالباس ترجیح میدهند.
نکات قابل توجه در هنگام پخت انواع پیتزا ها
خمیر پیتزا را بیش از حد نازک کنید، زیرا پنیر توانایی نگه داشتن مواد تشکیل دهنده پیتزا را نخواهد داشت.
بعضی از مواد تشکیل دهنده پیتزا را از قبل بپزید، موادی مانند گوشت و کلم بروکلی از جمله موادی هستند که اگر از قبل پخته بشوند در ترکیب پیتزا هنگام پخت بافت بهتری خواهد داشت.
روی پنیر پیتزا را خیلی با مواد مختلف پر نکنید زیرا این کار باعث میشود پیتزا به خوبی پخته نشود. سس، را به طور کامل روی خمیر پیتزا پهن کنید.
در این مقاله، با معرفی انواع پیتزا ها و ترکیبات به کار رفته در آنها و نکات قابل توجه در هنگام پخت شما را به شناخت بیشتر دعوت کرده و امیدواریم با استفاده از این مطالب پیتزای مورد علاقه خود را سفارش و یا درست کنید.