آیا واکسن کرونا برای زنان باردار و شیرده ایمن است؟

2021-10-22T18:11:00Z موضوع پزشکی ورزشی تغذیه زمان مطالعه 5 دقیقهدرجه کیفی A

آیا واکسن کرونا برای زنان باردار و شیرده ایمن است؟

برخی از واکسن های کرونا برای افراد باردار و شیرده و همچنین افرادی که قصد بارداری دارند، توصیه می شود. پیشنهاد می شود که زنان با پزشک خود مشورت کنند تا همه عوامل مربوط به واکسن و بارداری خود را مورد بحث قرار دهند. توصیه واکسن کرونا برای زنان باردار بر اساس موارد زیر است:
• باید دانست که زنان باردار مبتلا به کرونا بیش از زنان غیر باردار در معرض بیماری شدید، عوارض و مرگ ناشی از این بیماری هستند. بسیاری از زنان باردار شرایط پزشکی دارند که آن ها را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد.
• COVID-19، به ویژه گونه دلتا، در بسیاری از جوامع در حال افزایش است؛ بنابراین باید خود را در برابر این گونه ایمن کرد تا بتوان خطرات آن را کاهش داد.
• بیش از 200،000 زن باردار واکسن mRNA (Pfizer یا Moderna) را بدون هیچ نگرانی ایمنی دریافت کرده اند.

واکسن کرونا برای زنان باردار
واکسن کرونا برای زنان باردار
واکسن کرونا برای زنان باردار


آیا زنان باردار و شیرده باید واکسن کرونا دریافت کنند؟
کمیته مشورتی در زمینه اقدامات ایمن سازی، کالج متخصصان زنان و زایمان آمریکا (ACOG) و انجمن پزشکی مادر و جنین (SMFM) واکسن کرونا را به همه افراد باردار یا شیرده توصیه می کنند.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، زنان باردار را به عنوان یک گروه پرخطر برای بیماری شدید COVID-19 می داند. تصمیم برای دریافت واکسن کرونا باید یک تصمیم مشترک بین یک زنان و ارائه دهنده (های) پزشکی باشد.
دستورالعمل واکسن کرونا برای زنان باردار و شیرده
• مجوز اصلی استفاده اضطراری از FDA برای واکسن mRNA Pfizer-BioNTech COVID-19 که قبلا در مورد اثرات آن در دوران بارداری شناخته شده بود، می گوید: "اگر باردار یا شیرده هستید، گزینه های خود را با ارائه دهنده خدمات درمانی خود در میان بگذارید."
• اخیرا، بر اساس بررسی شواهد ، CDC ، ACOG و SMFM توصیه می کنند که واکسن کرونای مجاز از FDA به افراد باردار و شیرده توصیه شود.
• برای کسانی که نگرانی های مداوم دارند، گفتگو بین بیمار و تیم بالینی او ممکن است به تصمیم گیری در مورد استفاده از واکسن کمک کند.
• زنان باردار زیادی در کشورهای مختلف واکسن کرونا را بدون هیچ گونه نگرانی ایمنی دریافت کرده اند.
• سازمان بهداشت جهانی (WHO) می گوید که مزایای واکسیناسیون زنان از عوارض آن بیشتر است. زنان باردار در معرض خطر بالای SARS-CoV-2 (به عنوان مثال، کارکنان بهداشت) یا دارای بیماری های خاص (شرایط سلامتی که ممکن است منجر به مرگ شود) که بر خطر بیماری های شدید آن ها می افزاید، توصیه می شود با مشورت پزشک خود واکسینه شوند.

آیا در صورت شیردهی می توانم واکسن کرونا را دریافت کنم؟
بله. در واقع، اکنون واکسن کرونا برای زنان شیرده توسط متخصصان زنان و زایمان ACOG ، SMFM وجانز هاپکینز توصیه می شود. بر اساس داده های موجود، تزریق واکسن کرونا در دوران شیردهی واکسن عوارض خاصی ندارد. اگر چه در ابتدا واکسن ها برای مادران شیرده مورد مطالعه قرار نگرفتند؛ اما بررسی شواهد توسط ACOG، SMFM و CDC هیچ گونه مشکل ایمنی منفی در زنان و نوزادان آن ها نشان نداد. واکسن ها حاوی ویروس زنده نیستند؛ بنابراین واکسیناسیون خطری برای نوزاد ایجاد نمی کند. در صورت واکسیناسیون برای کرونا ویروس، نیازی به تأخیر یا قطع شیردهی نیست.
آیا واکسن COVID-19 بر باروری من تأثیر می گذارد؟
خیر، دریافت واکسن کرونا بر باروری شما تاثیری نخواهد داشت. زنانی که به طور فعال در تلاش برای باردار شدن هستند ممکن است با واکسن های فعلی COVID-19 واکسینه شوند و دلیلی برای به تاخیر انداختن بارداری پس از تکمیل سری واکسن ها وجود ندارد.
سردرگمی پیرامون این موضوع زمانی ایجاد شد که یک گزارش نادرست در رسانه های اجتماعی ظاهر شد و گفت پروتئین سنبله در این ویروس مشابه پروتئین دیگر سنبله به نام سینسیتین -1 است که در رشد و چسبندگی جفت در دوران بارداری نقش دارد. این گزارش غلط می گوید که دریافت واکسن کرونا باعث می شود بدن زن با این پروتئین متفاوت مبارزه کند و باروری او را تحت تاثیر قرار دهد.
این دو پروتئین سنبله کاملا متفاوت هستند و دریافت واکسن COVID-19 بر باروری زنانی که به دنبال باردار شدن هستند، از جمله روش های لقاح آزمایشگاهی، تاثیری نخواهد داشت. در طول آزمایشات واکسنPfizer ، 23 زن داوطلب شرکت کننده در این مطالعه باردار شدند و تنها فردی که در این آزمایش دچار نقص حاملگی شده بود واکسن واقعی را دریافت نکرده بود.
آیا واکسن COVID-19 بر سیستم ایمنی زنان باردار تأثیر می گذارد؟
واکسن سیستم ایمنی را فعال می کند تا به بیماران در مبارزه با عفونت ویروسی کمک کند. برخی از مادران آینده نگرانی خود را در مورد خطر سقط جنین پس از واکسیناسیون ابراز کرده اند.
نتایج مطالعات منتشر شده نشان می دهد که خطر سقط جنین در سه ماهه اول بارداری که واکسن های تایید شده را دریافت می کنند، وجود ندارد.
واکسن در دوران شیردهی چه تاثیری بر روی من و فرزندم دارد؟
داده های محدودی در مورد شیردهی وجود دارد؛ اما برخی گزارشات موردی نشان می دهد که زنان شیرده که واکسن دریافت می کنند، آنتی بادی های محافظتی را در شیر مادر به نوزادان خود منتقل می کنند. مهم است که به خاطر داشته باشید، واکسن ها حاوی ویروس زنده نیستند، بنابراین خطر عفونت برای نوزاد وجود ندارد. همچنین نباید شیردهی را پس از دریافت واکسن به تعویق انداخته یا قطع کنید.
آیا ممکن است از طریق واکسن، کرونا بگیرم؟
خیر، شما نمی توانید COVID-19 را از واکسن های موجود دریافت کنید. ممکن است عوارض جانبی خفیف و موقتی را تجربه کنید؛ اما این نشان دهنده پاسخ ایمنی به واکسیناسیون است، نه کرونا.

آیا COVID-19 در زنان باردار شدید است؟
بله، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری زنان باردار را به عنوان یک گروه پرخطر برای بیماری شدید COVID-19 شامل می شود. بنابراین، واکسیناسیون برای کروناویروس یک ملاحظه مهم برای زنان باردار است.
• داده های اخیر افزایش خطر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه، نیاز به تهویه مکانیکی و پشتیبانی دستگاه تنفسی و مرگ در زنان باردار مبتلا به علامت COVID-19 را گزارش می دهد.
• بیماری های همزمان (شرایط سلامتی که ممکن است منجر به مرگ شوند) و همچنین چندین عامل نژادی و اجتماعی- اقتصادی خطر ابتلا به کووید -19 شدید را افزایش می دهند.
• زنان شیرده در مقایسه با افراد غیر باردار در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های شدید نیستند.
مثل همیشه، حتما در مورد ملاحظات مربوط به مراقبت های خاص خود با متخصص زنان و زایمان صحبت کنید

مطالب مشابه

آنچه که باید در زمینه واکسن کرونا بدانید
آنچه که باید در زمینه واکسن کرونا بدانید
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
راهنمای جامع نقایص مادرزادی جنین
راهنمای جامع نقایص مادرزادی جنین
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 28 دقیقه
مشکلات فصل گرما و گرمازدگی
مشکلات فصل گرما و گرمازدگی
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 5 دقیقه
فواید شگفت انگیز یوگا
فواید شگفت انگیز یوگا
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 4 دقیقه