ابر غذایی که از قلب محافظت می کند و به بهبود حافظه کمک می کند

2021-11-24T18:52:00Z موضوع پزشکی ورزشی تغذیه زمان مطالعه 3 دقیقهدرجه کیفی A

ابر غذایی که از قلب محافظت می کند و به بهبود حافظه کمک می کند

چغندر، یک گیاه قرمز رنگ است که به دلیل ارزش غذایی بالایی که برای بدن افراد دارد، یک غذای فوق العاده محسوب می­شود.

در پاییز غذاهای فصلی مهمی مانند کدو، شاه بلوط یا کیوی پیدا می­کنیم. همه آنها دارای خواصی هستند که برای سلامتی افراد ایده آل هستند. با این حال، ما نمی­توانیم یک غذای فوق العاده مانند چغندر را فراموش کنیم.

در حال حاضر با توجه به فرآیندهای تولید، امکان مصرف و خرید چغندر در تمام فصول سال وجود دارد. با این حال منظور ما مصرف همیشگی آن نیست.

از این نظر، چغندر یک سبزی فصل پاییز است. بنابراین مصرف آن در ماه‌های مهر و آبان توصیه می‌شود، زیرا احتمالاً طعم و ارزش غذایی بالایی دارد.

خواص چغندر

چغندر، گیاهی به رنگ قرمز و با طعمی خاص است که نام علمی آن «بتا ولگاریس» است. این ابر غذا به دلیل طعم و مزه خاص خود، تطبیق پذیری زیادی در دنیای آشپزی دارد.

اما اگر یک دلیل وجود دارد که چرا چغندر به عنوان یک غذای فوق العاده شناخته می­شود که باید به طور منظم در رژیم غذایی گنجانده شود، به دلیل ارزش غذایی بالای آن است.

به طور خاص، چغندر منبع ویتامین C، پتاسیم و اسید فولیک است. همچنین سرشار از فسفر است و کالری کمی برای بدن ایجاد می­کند. علاوه بر این، ما باید فواید آن را در ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 و مواد معدنی مانند آهن و ید برجسته کنیم.

به گفته متخصصان تغذیه، تمام مواد مغذی موجود در چغندر وقتی به شکل آب میوه مصرف شود، به ویژه آهن بهتر جذب می­شود.

به عنوان یک ابر غذا، مفید است.

همه این خواص خوب چغندر یک سری فواید برای اندام­ها ایجاد می­کند. به عنوان مثال، یک سبزی ایده آل برای سلامت قلب است که به دلیل نسبت خوب آنتی اکسیدان­های موجود در آن است و سلامت قلب و عروق را تحریک می­کند، به پاکسازی خون و بهبود عملکرد رگ­های خونی کمک می­کند.

از سوی دیگر، این ابر غذا اثرات مثبتی نیز برای بهبود حافظه ایجاد می­کند. مطالعات علمی مختلف توانسته‌اند خواص آب چغندر را برای تقویت جریان خون مغزی و تحریک ناحیه‌ای از مغز که مسئول حافظه یا فرآیندهای شناختی است تأیید کنند.

علاوه بر این، یکی از غذاهایی است که به بهبود سیستم دفاعی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می­کند که به دلیل مقدار بالای مواد مغذی ضروری برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی مانند ویتامین A، ویتامین C یا اسید فولیک است.

نباید فراموش کنیم که چغندر همچنین یک ابر غذا برای تامین انرژی اندام­ها است و ترکیبات غنی از ویتامین­ها، مواد معدنی، فیبر و کربوهیدرات­ها برای تامین انرژی مورد نیاز در طول روز برای توسعه فعالیت­های روزانه ایده آل است.

یکی دیگر از جنبه های کلیدی چغندر این است که چاق کننده نیست. به عبارت دیگر، این سبزی است که باید در رژیم­های غذایی با هدف کاهش وزن گنجانده شود. غذایی سالم، سبک و سیر کننده است. به طور خاص، در هر 100 گرم غذا، 43 کیلو کالری و 1.6 پروتئین فراهم می­کند.

به طور خلاصه، مصرف منظم چغندر هیچ خطری برای سلامتی ندارد، مگر برای افرادی که سنگ­های اگزالاتی در کلیه دارند، زیرا این ماده غذایی سرشار از اسید اگزالیک است.

مطالب مشابه

انواع پیتزا های خوشمزه و لذیذ!
انواع پیتزا های خوشمزه و لذیذ!
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
ارتباط بین نحوه تغذیه و کیفیت خواب
ارتباط بین نحوه تغذیه و کیفیت خواب
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
آیا واکسن کرونا برای زنان باردار و شیرده ایمن است؟
آیا واکسن کرونا برای زنان باردار و شیرده ایمن است؟
Alternate Text phoenix
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 5 دقیقه
آنچه که باید در زمینه واکسن کرونا بدانید
آنچه که باید در زمینه واکسن کرونا بدانید
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه