چرا صندوق‌های تامین مالی به زبان برنامه‌نویسی پایتون علاقه‌مند شدند؟

2021-11-27T19:39:00Z موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ زمان مطالعه 3 دقیقهدرجه کیفی A

چرا صندوق‌های تامین مالی به زبان برنامه‌نویسی پایتون علاقه‌مند شدند؟

حق با Nat Kilsby (نت کیلسبای) بود. رئیس سابق مهندسی اجرایی Goldman Sachs که به مدیرکل اجرایی Quadrature Capital تغییر سِمَت داد، در ماه مارس اظهار کرد که صندوق‌های تامین مالی تمام کدنویسان زبان برنامه‌نویسی پایتون را تحت پوشش قرار داده و از آن‌جایی که پایتون پُلی شده بین پژوهش و فناوری، تمام مشاغل در این صندوق‌ها باید زبان برنامه‌نویسی پایتون را یاد بگیرند.

8 ماه بعد هم کارشناسان فنی گفتند که صندوق‌های تامین مالی به متخصصان زبان پایتون بیشتر از قبل نیاز پیدا کرده‌اند.

Dean Looney (دین لوونی)، کاریاب شرکت پژوهشی Referment در لندن بیان کرد:«همانطور که به کارگیری تکنیک‌های زبان یادگیری ماشین و تجزیه‌وتحلیل‌های آماری بیشترین نفوذ را در فرآیند جذب سرمایه‌گذاری برای صندوق تامین مالی را داشته‌اند، پایتون و کتاب‌خانه‌های مرتبطش مانند (Pandas)، جایگزین زبان برنامه نویسی R، جاوا و سی پلاس پلاس می‌شود.» با اینکه زبان پایتون کارشناسان فنی کمی دارد، منتها به گفته لوونی، انعطاف و کارآمدی بیشتری ارائه می‌دهند.

البته حواسمان باشد با اینکه این صندوق‌های تامین مالی از پایتون برای خیلی از چیزی استفاده نمی‌کند، اما شرکت‌هایی هستند که بیشتر از این‌ها با پایتون سروکار دارند. به عنوان مثال، همین Balyasny Asset Management که به دنبال تحلیل‌گران داده می‌گردد که تبحر خاصی روی زبان پایتون داشته باشند تا تحقیقات بنیادی انجام دهند، داده‌ها را جمع‌آوری و پردازش کنند و ایده‌های داده‌محور از پیش آزمایش‌شده را تولید کنند. هرچند، به نظر می‌رسد به به دنبال افرادی هم هستند که بتوانند با زبان برنامه نویسی C# کدنویسی کنند تا روی سیستم‌های معاملاتی آفیس کار کنند که با تاخیر فرعی عمل می‌کنند.

زبان برنامه‌نویسی پایتون برای جایگزینی با زبان‌های C++، C# یا Fortran روی سیستم‌هایی با بازدهی سرعت بالا، بسیار کند است. منتها این موضوع برای صندوق‌های تامین مالی اصلا مسئله ای نیست. بسیاری از این صندوق‌ها و خیلی از صندوق‌های مالی تابع به زبان پایتون نیاز دارند. Sean Hunter (شان هانتر)، معاون فناوری سابق Goldman Sachs و مشاور فناوری بیان می‌کند:«پایتون، سریع‌ترین زبان برنامه‌نویسی دنیا نیست، اما برای صندوق‌های تامین مالی که به زبان برنامه‌نویسی نیاز دارند تا برای مدت طولانی برایشان کار کند، پایتون برای آن‌ها به اندازه کافی سریع است. بسیاری از این صندوق‌ها یک دفترچه یادداشت دارند که یک بار پایتون را اجرا می‎کنند، موبه‌مو موقعیت‌هایشان را می‌کشند و همه محاسبات ریسکی‌شان را اجرا می‌کنند.

مهندسان و دانشمندان به خاطر دقیق بودن محاسبات ریاضی، در زبان برنامه‌نویسی Fortran گیر کرده‌اند و به همین شکل پیش می‌روند. منتها زبان برنامه‌نویسی پایتون یک راه فرار برای آن‌هاست که قَدرش را خوب می‌دانند.

زبان برنامه‌نویسی پایتون حتی این مزیت را دارد که نسبت به زبان C++ و Fortran بشود به راحتی آن را یاد گرفت و استفاده کرد. همچنین می‌شود آن را با پلتفرم‌هایی مانند AWS یکی کرد که صندوق‌های تامین مالی با استفاده از آن به فضای ابری متصل می‌شوند.

نتیجه همان چیزی است که استخدام‌کنندگان آن را افزایش چشم‌گیر تقاضای صندوق‌های تامین مالی به توسعه‌دهندگان پایتون توصیف می‌کنند که بیشتر از همه به آن‌ها نیاز دارند.

صندوق‌های تامین مالی مانند Man Group برای مدت‌ها از طرفداران پروپا قرص پایتون بودند. منتها بسیاری دیگر از صندوق‌ها تا همین چند سال پیش هنوز از R یا Matlab استفاده می‌کردند. محبوبیت پکیج زبان پایتون مانند Pandas و Numpy که عملکرد پایتون را بهتر کردند، باعث شدند تغییری در کل ایجاد شود. حتی Cython با افزایش 30 برابری سرعت پایتون می‌تواند از همین تغییرات باشد.

یکی دیگر از کاریاب‌های فناوری در the space می‌گوید:«تا پنج سال پیش، زبان C++ و جاوا در اوج بودند، اما الان پایتون، پادشاه زبان برنامه‌نویسی در صندوق‌های تامین مالی است. پایتون به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی شی‌گراء راه زیادی آمده تا به اینجا رسیده. با اینکه این زبان شی‌گرا پیشرفته است، اما یادگرفتن و کار کردن با آن بسیار آسان است. صندوق‌هایی که بازدهی سریعی دارند، هنوز از C++ استفاده می‌کنند. اما اگر صندوق‌های تامین مالی که سرعت متوسطی دارند، زبان پایتون برای‌شان مناسب است.

Dean Looney (دین لوونی) گفت:«صندوق‌های تامین مالی ایده‌آل حالا توسعه‌دهنده‌های زبان پایتون کمی استخدام می‌کنند که بتوانند با سرعت ایده‌های تجاری را به کدهای موردقبول درآورند. توسعه‌دهندگان خبره می‌توانند سالیانه حقوق پایه‌ای بین 120 هزار یورو تا 150 هزار بورو (معادل 161 هزار دلار تا 202 هزار دلار) در لندن دریافت کنند که با تشویقی، 150 درصد هم به حقوق‌شان اضافه می‌شود.

مطالب مشابه

نیاز سنجی برای راه اندازی استارتاپ
نیاز سنجی برای راه اندازی استارتاپ
Alternate Text Tavana
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 3 دقیقه
تفاوت کار در استارتاپ ها با کار در شرکت ها
تفاوت کار در استارتاپ ها با کار در شرکت ها
Alternate Text ماجراجو
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 3 دقیقه
مدیریت مشتریان ناراضی و روش های کسب رضایت مشتری
مدیریت مشتریان ناراضی و روش های کسب رضایت مشتری
Alternate Text phoenix
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 3 دقیقه
زندگی بهتر در پرتو خروج از شبکه های اجتماعی
زندگی بهتر در پرتو خروج از شبکه های اجتماعی
Alternate Text phoenix
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 2 دقیقه