ابر غذایی که به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند

2021-11-24T19:57:00Z موضوع پزشکی ورزشی تغذیه زمان مطالعه 3 دقیقهدرجه کیفی A

ابر غذایی که به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند

سیر سیاه، یک غذای فوق العاده است که راه خود را به دنیای آشپزی باز کرده است و خواص مهمی برای اندام­ها دارد.

یک غذای سنتی که یکی از مفیدترین غذاها برای سلامتی است، سیر است که صدها سال است به آن خواص دارویی نسبت می­دهند. سیر یک ابر غذای رایج است که مقدار زیادی مواد مغذی را برای اندام­ها فراهم می­کند.

سیر، یک غذا با طعم قوی است، بنابراین معمولا به تنهایی مصرف نمی­شود، بلکه به عنوان چاشنی برای سایر آماده سازی­ها و به طور کلی در مقادیر کم مصرف می­شود.

بنابراین جایگزین دیگری برای سیرِ سنتی وجود دارد که آن سیر سیاه است که آنچنان بو و طعم قوی ندارد اما به تدریج به عنوان یک ابر غذا برای دنیای آشپزی و همچنین برای سلامت مردم مطرح می­شود.

خواص سیر سیاه

از جمله فواید بارز سیر سیاه، توانایی آن در مبارزه با فشار خون بالا، سرشار از پروتئین و همچنین ویتامین B است. اما علاوه بر این، یک غذای فوق العاده برای کاهش کلسترول، خطر ابتلا به دیابت نوع 2، خستگی و استرس است.

از طرفی دارای ظرفیت ایده آل آنتی اکسیدانی، هضم ارگانیسم، تامین انرژی و برای تقویت سلامت سیستم ایمنی بدن است.

دو مورد از بارزترین خواص سیر سیاه و سیر سنتی، خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی آن است. علاوه بر این، ما باید دوز خوب ویتامین C موجود در آن را اضافه کنیم و به همین خاطر، یک ماده غذایی بسیار مفید برای افزایش عملکرد دفاعی در برابر ویروس­ها و باکتری­ها است.

نباید فراموش کنیم که سیر سیاه همچنین یک غذای فوق العاده است زیرا 18 اسید آمینه ضروری از 20 نوع موجود را برای اندام­ها فراهم می­کند. از جمله آنها می­توان به آرژنین و تریپتوفان اشاره کرد.

آمینو اسیدها مواد ضروری هستند که اندام­ها قادر به تولید آنها نیست و لازم است از طریق غذا وارد بدن شود. سیر سیاه از این نظر یک غذای ایده آل است.

در مجموع، سیر سیاه نیز یک غذای فوق العاده است زیرا به پیشگیری از بیماری­های قلبی و عروقی کمک می­کند که به بهبود وضعیت شریان­ها نیز کمک می­کند، زیرا میزان تری گلیسیرید و کلسترول خون را کاهش می­دهد.

در نهایت، یکی دیگر از خواص سیر سیاه این است که منبع پروتئین و کلاژن است. کلاژن یک ماده حیاتی برای سلامت پوست است که در بازسازی و تقویت مفاصل، بافت­ها و استخوان­ها نقش دارد.

نحوه مصرف این غذای فوق العاده

سیر سیاه غذایی است که در حال حاضر به دنیای آشپزی راه پیدا کرده است، زیرا علاوه بر فواید و خواص سلامتی، در تهیه دستور العمل­های مختلف نیز بسیار متنوع است.

این غذا، طعم بسیار خاصی دارد و مقایسه آن با مواد دیگر دشوار است و به خاطر طعم کمی تند با ته مزه­ای شیرین متمایز است.

بنابراین، سیر سیاه را می­توان به سالاد، مرغ، گوشت خوک اضافه کرد، روی نان تست پخش کرد یا به پاستا اضافه کرد. در صورت ترکیب آن در سایر غذاهایی که نیاز به پخت دارند، با توجه به خاصیت این ابر غذا، توصیه می­شود ابتدا غذاهای مربوطه را بپزید و سپس سیر سیاه را اضافه کنید.

مطالب مشابه

ابر غذایی که به بهبود حافظه و عملکرد فیزیکی کمک می کند
ابر غذایی که به بهبود حافظه و عملکرد فیزیکی کمک می کند
Alternate Text Tavana
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
ابر غذایی که از قلب محافظت می کند و به بهبود حافظه کمک می کند
ابر غذایی که از قلب محافظت می کند و به بهبود حافظه کمک می کند
Alternate Text Tavana
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
انواع پیتزا های خوشمزه و لذیذ!
انواع پیتزا های خوشمزه و لذیذ!
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه
ارتباط بین نحوه تغذیه و کیفیت خواب
ارتباط بین نحوه تغذیه و کیفیت خواب
Alternate Text ReZero
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 3 دقیقه