اگر دوست دارید تا کار در استارتاپ را تجربه کنید یا به شما کار در یک استارتاپ پیشنهاد شده و در حال تصمیم گیری هستید، مطالعه این مقاله به شما توصیه می شود:
با توسعه فناوری ها از یک طرف و با افزایش و پیدایش نیازهای جدید از طرف دیگر، کسب و کار های نوپا به سرعت در حال شکل گرفتن هستند. گروهی از کسب و کار های نوپا که به سرعت در حال توسعه و پیشرفت هستند، استارتاپ نامیده می شوند. پیش بینی می شود استارتاپ ها سهم زیادی از اقتصاد آینده را به خود اختصاص دهند.
به دلیل ماهیت متفاوت این کسب و کار ها با دیگر کسب و کار ها به ویژه با کسب و کارهای سنتی، برای همکاری با آنها، نیاز به ویژگی های متمایزی دارید. برخی از مهم ترین این ویژگی ها عبارتند از:
یکی از مهم ترین تفاوت های کار در استارتاپ با کار در شرکت ها، این است که برای کار در این نوع از کسب و کار ها نیاز به روحیه کار تیمی دارید. در یک شرکت معمولا لازم است وظایف خود را به خوبی درک کنید و تلاش کنید تا به آنها به دقت عمل کنید. یا این که به عنوان عضوی از یک گروه بخشی از وظایف تعریف شده برای گروه را بر عهده بگیرید اما در خصوص استارتاپها، کار تیمی یک اصل است و باید با دیگر اعضای تیم تعامل سازنده و هم افزایی داشته باشید تا بتوانید به اهداف تعریف شده برای تیم دست یابید.
اگر فردی پویا و خلاق هستید بدون شک بهترین موقعیت شغلی برای شما، کار در استارتاپ است. یک فرد خلاق در یک استارتاپ می تواند فرصت خوبی برای پرورش و به بار نشستن خلاقیت خود داشته باشد. در مقابل اگر فرد خلاقی نیستید و کار در فضاهایی با شرح وظایف مشخص و ثابت را ترجیح می دهید، بهتر است کار در شرکت ها را در اولویت بگذارید.
سرعت تغییرات در استارتاپ ها زیاد است و شما باید بتوانید خود را به سرعت با تغییرات منطبق کنید و بهترین تصمیمات را بگیرید. به همین دلیل داشتن روحیه انعطاف پذیر و مدیریت چابک اهمیت زیادی برای کار در یک استارتاپ دارد. یک استارتاپ بدون داشتن مدیریت چابک و انعطاف پذیری اعضای خود، با خطر شکست مواجه می شود.
اگر دوست دارید تا یک سرمایه گذاری خوب برای آینده خود داشته باشید و از جمله افرادی هستید که بیشتر نگاه به آینده دارید و اهل ریسک کردن هستید، کار در استارتاپ برای شما ایده آل ترین انتخاب است. استارتاپ ها ممکن است در ابتدای کار، توان مالی زیادی برای پرداخت حقوق های بالا نداشته باشند اما در صورت موفقیت می توانند خیلی سریع پیشرفت نموده و به درآمدهای بالایی دست یابند. حتی ممکن است به شما پیشنهاد شود به جای درآمد ثابت، درصدی از سهام یک استارتاپ را دریافت نمایید و با آن شریک شوید.