نحوه یافتن مشاغل استارتاپی

2023-02-25T10:01:00Z موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ زمان مطالعه 5 دقیقهدرجه کیفی A

نحوه یافتن مشاغل استارتاپی

کار برای یک شرکت استارت آپی مزایای زیادی دارد و می تواند فرصتی برای رشد در کنار شرکت شما باشد. استارت‌آپ‌ها همچنان در بازارهای موجود ظهور می‌کنند، که باعث ایجاد مشاغل مختلف در صنعت استارت‌آپ می‌شود. اگر علاقه مند به دنبال کردن شغلی در یک استارت آپ هستید، چندین مرحله وجود دارد که می توانید برای تسهیل روند کاریابی خود انجام دهید. در این مقاله، بررسی خواهیم کرد که مشاغل استارت آپی چیست و چگونه می توان شغل استارت آپی را با چندین نوع شغل که می توانید در یک استارتاپ پیدا کنید.

شغل استارتاپی چیست؟

یک شرکت نوپا کسب و کاری است که اخیراً وارد بازار شده است و معمولاً زاییده فکر کارآفرینانی است که در جستجوی توسعه پیشنهادات منحصر به فرد هستند که در نهایت آنها را به سمت تبدیل شدن به نیروهای خود در بازار خود سوق می دهد. یک شرکت استارت‌آپ به سرمایه‌گذاری از سوی سرمایه‌گذاران در ترکیب با سرمایه‌های خود که کارآفرینانی که شرکت را راه‌اندازی می‌کنند، متکی است.

مشاغل استارت آپی شامل نقش های متنوعی هستند که اغلب به همکاری و تلاش تیمی برای دستیابی به اهداف مهمی که باعث رشد استارتاپ می شود بستگی دارد. به عنوان مثال، متخصصان فروش و بازاریابی، متخصصان امور مالی و متخصصان توسعه محصول تنها برخی از نقش هایی هستند که می توانید در یک استارتاپ پیدا کنید. همه این نقش‌ها برای دستیابی به اهدافی که کسب و کار را رشد می‌دهند، با هم کار می‌کنند.

از بسیاری جهات، نقش استارت آپی با نقشی در یک شرکت مستقر تفاوتی نخواهد داشت، اما یک شرکت جدیدتر ممکن است فضای بیشتری برای مسئولیت های متقاطع داشته باشد، ممکن است هنوز در حال تعیین خط مشی های شرکت باشد و هر رشدی که با یک شرکت در این مراحل اولیه انجام دهید. 

چگونه شغل استارت آپی پیدا کنیم

ورود از پایه به شما این امکان را می دهد که با شرکت رشد کنید و مهارت های خود را به گونه ای گسترش دهید که ممکن است شانس انجام آن را در موقعیتی به سبک شرکتی تثبیت شده نداشته باشید. از روش‌های زیر برای یافتن شغل ایده‌آل استارت‌آپ برای خود استفاده کنید:

1. دامنه مورد علاقه خود را در نظر بگیرید
به حوزه ای که می خواهید در آن کار کنید فکر کنید. به عنوان مثال، اگر به راه حل های سبز مانند انرژی خورشیدی، تلاش های صرفه جویی در آب و سایر برنامه های کاربردی پایداری علاقه دارید، می توانید زمینه های پایداری و زیست محیطی را در نظر بگیرید که در آن استارتاپ ها از فناوری های جدید برای بهبود استفاده می کنند.

2. در مکان های مناسب نگاه کنید
بسیاری از استارت آپ ها در شهرهای بزرگتر و کلان شهرها هستند. با این اوصاف، مهم است که در نظر داشته باشید اگر خارج از منطقه ای که استارت آپ در آن است زندگی می کنید، هر روز چقدر مایل به سفر هستید تا به محل کار خود برسید. موقعیت های راه دور را در استارت آپ هایی که در کانال های دیجیتالی مشغول به کار هستند، در نظر بگیرید. موقعیت های راه دور می توانند به شما این امکان را بدهند که از دفتر خانه خود کار کنید تا موقعیت جغرافیایی کمتر چالش برانگیز شود.

3. در مورد اهداف شغلی خود فکر کنید
اهداف شغلی خاصی را تعیین کنید و به این فکر کنید که چگونه کار کردن در یک شرکت نوپا می تواند به شما در دستیابی به اهداف شغلی خود کمک کند. به عنوان مثال، یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار ممکن است بخواهد برای یک شرکت نوپا کار کند، زیرا آنها مشتاق توسعه نرم‌افزارهای جدید هستند که به تقاضای نوظهور در صنعت خود پاسخ می‌دهند. در اینجا، هدف شغلی توسعه‌دهنده ممکن است پیشرفت در نقش رهبری باشد که در آن بتوانند استعدادهای منحصربه‌فرد خود را برای شروع پروژه‌های توسعه نرم‌افزار نوآورانه به کار گیرند.

4. درباره شرکت های استارت آپی تحقیق کنید که با ارزش های شما همسو هستند
درباره شرکت‌هایی که در حوزه مورد علاقه شما فعالیت می‌کنند، تحقیقات پیش‌زمینه‌ای انجام دهید. اینها شرکت‌هایی هستند که احتمالاً با اهداف و ارزش‌های شغلی شما هماهنگ هستند. به عنوان مثال، فرض کنید می خواهید در یک صنعت مرتبط با مواد غذایی به عنوان هماهنگ کننده بازاریابی یا مشاور روابط عمومی برای ترویج مواد اولیه پایدار و گزینه های منوی سالم کار کنید. شرکت‌های نوپا که در این مورد تحقیق می‌کنید می‌توانند شامل فروشندگان خیابانی و رستوران‌های کوچکی باشند که اهداف و ارزش‌های مشابهی با شما دارند.

5. شبکه حرفه ای خود را بسازید
شبکه ای از افراد حرفه ای مانند سرمایه گذاران و بنیانگذاران را از طریق رویدادهای راه اندازی، کارگاه ها، گروه های آنلاین و انجمن های شغلی حرفه ای ایجاد کنید. فهرستی از مخاطبین بالقوه در حوزه مورد علاقه خود و صنعتی که می خواهید در آن کار کنید تهیه کنید. در مثال صنعت غذا، برخی از مکان های عالی برای ارتباط با مخاطبین جدید در رویدادهای راه اندازی و کارگاه های توسعه برای کارآفرینان هستند.

6. در شبکه های اجتماعی فعال شوید
از شبکه های اجتماعی علاوه بر رویدادهای حضوری برای ایجاد ارتباط در صنعت استارتاپی که دنبال می کنید استفاده کنید. به عنوان مثال، انجمن های شغلی حرفه ای یکی از انواع پلت فرم رسانه های اجتماعی هستند که در آن می توانید با دیگرانی که در حال تاسیس، تامین مالی و کار در استارت آپ هستند، ارتباط برقرار کنید.در این زمینه راهنمای جامع ما در خصوص الگوریتم اینستاگرام را مطالعه فرمایید.

7. از تابلوهای شغلی آنلاین بهره ببرید
استارت‌آپ‌ها ممکن است پیشنهادهای شغلی خود را از طریق تابلوهای شغلی آنلاین ارسال کنند مانند (نت زم)، جایی که احتمالاً فرصت‌هایی را پیدا می‌کنید که با علایق و اهداف شما همسو باشد. به عنوان مثال، به دنبال تابلوهای شغلی باشید که به طور خاص بر استارتاپ ها تمرکز دارند و تمرکز خود را به حوزه ای که می خواهید در آن کار کنید، محدود کنید، مانند فناوری، منابع انسانی، بازاریابی یا فروش. هنگامی که موقعیت های باز مورد علاقه خود را پیدا کردید، قبل از اینکه شغلی را دنبال کنید، در مورد شرکت تحقیق کنید تا بتوانید تعیین کنید که آیا این شغل برای شما مناسب است یا خیر.چگونه در اینترنت به دنبال شغل باشیم؟

مطالب مشابه

سبک های متداول رهبری در کسب و کار
سبک های متداول رهبری در کسب و کار
Alternate Text Nazila77
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 5 دقیقه
مارپیچ دوگانه رهبری: چگونه به طور مؤثر رهبری کنیم؟
مارپیچ دوگانه رهبری: چگونه به طور مؤثر رهبری کنیم؟
Alternate Text Nazila77
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 6 دقیقه
6 مهارت کسب و کار که هر مهندس به آن نیاز دارد
6 مهارت کسب و کار که هر مهندس به آن نیاز دارد
Alternate Text Nazila77
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 5 دقیقه
مهارت های رهبری سازمانی
مهارت های رهبری سازمانی
Alternate Text Nazila77
موضوع تجارت کسب و کار استارتاپ|زمان مطالعه 4 دقیقه