تحقیقات جدید مزایای سلامتی عمده خوردن انگور را به عنوان یک غذای فوق العاده نشان میدهد.
یک مطالعه علمی جدید، فواید باورنکردنی انگور را برای سلامتی ثابت کرده است و آن را به دلیل ارزش غذایی بالای آن در یک دسته غذایی فوق العاده قرار میدهد. این کار تحقیقاتی در مجله علمی «Nutrients» منتشر شده است.
در 31 دسامبر هر سال، در اسپانیا یک سنت است که برای خداحافظی با سال و استقبال از سال نو، 12 انگور بخورند و اگرچه بسیاری از مردم این واقعیت را نادیده میگیرند اما این یک راه ایده آل برای شروع سال به شیوهای سالم است، به خصوص به دلیل فوایدی که برای سلامتی ایجاد میکند.
به طور خاص، کار تحقیقاتی که به ما مربوط میشود تضمین میکند که مصرف انگور به طور قابل توجهی تنوع باکتریها را در روده افزایش میدهد، چیزی که به طور کلی، کلیدی برای وضعیت بهینه سلامتی در نظر گرفته میشود.
علاوه بر این، مشخص شده است که مصرف این ابر غذا به میزان قابل توجهی کلسترول و اسیدهای صفراوی را کاهش میدهد که نقش مهمی در متابولیسم کلسترول دارند.
این مطالعه، تصویر جدیدی را در مورد مصرف انگور بر سلامت روده و همچنین به طور کلی فایده آن برای سلامت قلب نشان میدهد. به دلیل ارزش غذایی و این فواید عالی برای سلامتی، انگور، یک غذای فوق العاده است.
این بررسی، یک مطالعه مداخلهای است که توسط دانشگاه کالیفرنیا (ایالات متحده آمریکا) انجام شده استو محقق اصلی دکتر ژائوپینگ لی است.
شرکت کنندگان سالم روزانه تقریباً 1.5 فنجان (معیار اندازه گیری) انگور را به مدت چهار هفته مصرف کردند که همراه با رژیم غذایی کم فیبر و کم پلی فنل بود.
پس از این چهار هفته، محققان به برخی نتایج واضح دست یافتند. تنوع میکروبیوم با اندازه گیری شاخص شانون، ابزاری که معمولا برای اندازه گیری تنوع این گونهها استفاده میشود، افزایش یافت.
بنابراین، یکی از این باکتریهای مفیدی که در اثر مصرف این ابر غذا ظاهر شد، «اککرمانزیا» بود. این باکتری به دلیل تأثیر مثبتی که بر متابولیسم گلوکز و لیپیدها و همچنین یکپارچگی پوشش روده ایجاد میکند، بسیار مهم است.
هنگامی که فردی سطح کلسترول بسیار بالایی دارد، درمان اصلی این است که علاوه بر انجام فعالیت بدنی منظم، رژیم غذایی را اجرا کند که به کاهش این مقادیر کمک کند.
بنابراین، بر اساس مطالعه انجام شده توسط دانشگاه کالیفرنیا، انگور یک غذای ایده آل برای این منظور است. محققان همچنین متوجه کاهش کلسترول خون از جمله کلسترول تام 6.1 درصد و کلسترول LDL به میزان 5.9 درصد شدند.
علاوه بر این، آنها همچنین کاهش 40.9 درصدی اسیدهای صفراوی را مشاهده کردند که با متابولیسم کلسترول مرتبط است.
در پایان، دکتر ژائوپینگ لی توضیح میدهد که «ما دریافتیم که انگور تأثیر مفیدی بر باکتریهای روده دارد، که خبر خوبی است، زیرا روده سالم برای سلامتی ضروری است. این مطالعه دانش ما را عمیقتر میکند و دامنه فواید انگور برای سلامتی را گسترش میدهد، در حالی که با کاهش کلسترول، فواید انگور بر سلامت قلب را تقویت میکند.»