خلاصه ای از بیماری های قلبی عروقی

2023-06-05T15:11:00Z موضوع پزشکی ورزشی تغذیه زمان مطالعه 4 دقیقهدرجه کیفی A

خلاصه ای از بیماری های قلبی عروقی

شما می دانید که قلب چقدر مهم است، بنابراین جای تعجب نیست که مردم وقتی می شنوند که کسی مشکل قلبی دارد نگران می شوند.

بیماری قلبی که به آن بیماری قلبی عروقی نیز می‌گویند، عمدتاً افراد مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به این معنی است که مشکلاتی در قلب و عروق خونی وجود دارد.

ممکن است فردی را بشناسید که بیماری قلبی عروقی دارد زیرا بیش از 60 میلیون آمریکایی به نوعی از آن مبتلا هستند. این بیماری شامل مشکلات مختلفی از جمله فشار خون بالا، سفت شدن رگ ها، درد قفسه سینه، حملات قلبی و سکته می شود.

بیماری قلبی چیست؟

قلب مرکز سیستم قلبی عروقی است. قلب از طریق رگ های خونی بدن، خون را به تمام سلول های بدن پمپاژ می کند. خون حامل اکسیژن است که سلول ها به آن نیاز دارند. بیماری قلبی عروقی گروهی از مشکلات است که زمانی رخ می دهد که قلب و رگ های خونی آن طور که باید کار نمی کنند.

در اینجا برخی از مشکلات همراه با بیماری های قلبی عروقی آورده شده است:

  • تصلب شرائین: که به آن سخت شدن شریان ها نیز می گویند، تصلب شرایین به معنای ضخیم شدن شریان ها است و دیگر انعطاف پذیر نیستند.
  • آترواسکلروز: تجمع کلسترول و چربی که شریان ها را باریک تر می کند تا خون کمتری در آن جریان یابد. به آن تجمعات پلاک می گویند.
  • آنژین: افراد مبتلا به آنژین دردی در قفسه سینه احساس می کنند که به این معنی است که قلب خون کافی دریافت نمی کند.
  • حمله قلبی: زمانی که یک لخته خون یا انسداد دیگر جریان خون را به بخشی از قلب قطع می کند.
  • سکته مغزی: زمانی که بخشی از مغز به دلیل لخته شدن خون یا ترکیدگی رگ خون کافی دریافت نمی کند.


چگونه به بیماری قلبی مبتلا می شوید؟

بیماری قلبی مسری نیست - شما نمی توانید مانند آنفولانزا یا سرماخوردگی به آن مبتلا شوید. درعوض، موارد خاصی احتمال ابتلای فرد به بیماری قلبی عروقی را افزایش می دهد. پزشکان این موارد را عوامل خطر می نامند.

برخی از این عوامل خطر که فرد نمی تواند کاری در مورد آنها انجام دهد، مانند داشتن افراد دیگری در خانواده که مشکلات مشابهی داشته اند. اما افراد بر برخی از عوامل خطر کنترل دارند - سیگار کشیدن، فشار خون بالا، اضافه وزن و ورزش نکردن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.

علائم بیماری قلبی چیست؟

بسیاری از مردم تا زمانی که درد قفسه سینه، حمله قلبی یا سکته نداشته باشند متوجه بیماری قلبی عروقی خود نمی شوند. این نوع مشکلات اغلب نیاز به توجه فوری دارند و ممکن است فرد نیاز به مراجعه به بخش اورژانس یک بیمارستان داشته باشد.

اگر اورژانسی نباشد و پزشک مشکوک باشد که فرد ممکن است به بیماری قلبی عروقی مبتلا باشد، پزشک می‌تواند آزمایش‌هایی را انجام دهد تا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه عملکرد قلب و عروق خونی پیدا کند. این تست ها عبارتند از:

الکتروکاردیوگرام. این آزمایش فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند. یک پزشک بیمار را روی مانیتور می گذارد و دستگاه را تماشا می کند تا ضربان قلب را ببیند و تشخیص دهد که آیا طبیعی است یا خیر.
اکوکاردیوگرافی. این آزمایش از امواج صوتی برای تشخیص مشکلات قلبی استفاده می کند. این امواج از قسمت‌های قلب منعکس می‌شوند و تصویری از قلب ایجاد می‌کنند که روی مانیتور نمایش داده می‌شود.
تست استرس. برای این آزمایش، فرد ورزش می کند در حالی که پزشک دستگاه الکتروکاردیوگرام را بررسی می کند تا ببیند عضله قلب چگونه واکنش نشان می دهد.
کاتتریزاسیون. در این آزمایش یک لوله بلند و نازک برای تزریق رنگ مخصوص به بدن بیمار وارد می شود که می تواند نواحی باریک شده در شریان ها را به دلیل تجمع پلاک نشان دهد و مشکلات دیگری را پیدا کند.
اسکن شریان کاروتید. این آزمایش از امواج صوتی برای بررسی وجود انسداد در شریان کاروتید، یک رگ خونی بزرگ در گردن که خونرسانی به مغز می کند، استفاده می کند.

جراحی های قلبی

اگر بیمار بیماری قلبی عروقی داشته باشد، پزشک در مورد اینکه چگونه ترک سیگار، کاهش وزن، خوردن یک رژیم غذایی سالم و ورزش می تواند کمک کند صحبت خواهد کرد. همچنین ممکن است فرد نیاز به مصرف دارو، جراحی یا هر دو داشته باشد.

جراحی های مختلفی برای قلب و عروق خونی وجود دارد. این شامل:

  • آنژیوپلاستی. این یک رگ مسدود شده را با استفاده از یک وسیله بالون مانند در باریک ترین نقطه شریان باز می کند. پزشک همچنین ممکن است یک استنت را وارد کند، که یک لوله فولادی ضد زنگ است که رگ را باز می کند و از شفاف ماندن آن مطمئن می شود.
  • آترکتومی . این شامل بریدن پلاک از یک شریان است، بنابراین خون می تواند آزادانه جریان یابد.
  • عمل جراحی بای پس. این شامل برداشتن بخشی از شریان یا ورید از قسمت دیگری از بدن (مانند بازو یا پا) و استفاده از آن برای هدایت خون در اطراف ناحیه مسدود شده در یک سرخرگ است.
  • ضربان سازها ضربان ساز یک دستگاه الکترونیکی کوچک است که برای تنظیم ضربان قلب در داخل بدن قرار می گیرد.
  • تعویض سوپاپ. اگر دریچه قلب آسیب دیده یا کار نمی کند، جراح می تواند آن را تعویض کند.
  • اندارترکتومی کاروتید. در طی این روش، جراح رسوبات پلاک را از شریان کاروتید برای جلوگیری از سکته خارج می کند.


اگر فردی که می شناسید یکی از این عمل ها را انجام می دهد، ممکن است احساس نگرانی کنید. خبر خوب این است که این جراحی ها می توانند به پیشگیری از حملات قلبی، سکته مغزی و سایر مشکلات کمک کنند. مدت زمانی که فرد باید در بیمارستان بگذراند، بسته به عمل جراحی و سلامت فرد متفاوت است.

آیا کودکان می توانند به بیماری قلبی مبتلا شوند؟

کودکان معمولاً هیچ علامتی از مشکلات قلبی و عروقی ندارند. اما با شروع عادت‌های سالم برای قلب، کودکان می‌توانند احتمال نگرانی در مورد بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهند.

مطالب مشابه

لوسمی(سرطان خون) دوران کودکی چیست؟
لوسمی(سرطان خون) دوران کودکی چیست؟
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 5 دقیقه
گزینه های درمان ADHD
گزینه های درمان ADHD
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 4 دقیقه
ADHD چیست؟
ADHD چیست؟
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 4 دقیقه
راهنمای جامع HIV و ایدز
راهنمای جامع HIV و ایدز
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 22 دقیقه