توسعه رهبری یک موضوع داغ است. هزاران رسانه موجود برای رشد و توسعه مهارت های رهبری می توانند خیلی سریع گیج کننده شوند. دو اصطلاح مشابه اما متفاوت عبارتند از کوچینگ اجرایی و کوچینگ رهبری. در این وبلاگ تفاوت بین کوچینگ اجرایی و کوچینگ رهبری را خواهیم فهمید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. همچنین خواهیم دید که چگونه میتوانید مناسبترین حالت آموزش توسعه رهبری را انتخاب کنید که وسیعترین طیف مزایا را به شما ارائه میدهد.
سردرگمی زیادی در مورد اصطلاح «کوچینگ اجرایی» وجود دارد. پس دقیقاً چیست؟ کوچینگ اجرایی به طور خاص برای مدیران ارشد طراحی شده است. بر کمک به این افراد برای تبدیل شدن به مدیران بهتر تمرکز دارد و می تواند به آنها در دستیابی به اهداف خود در زندگی شخصی و حرفه ای کمک کند. با این حال، کوچینگ اجرایی بیشتر بر روی مجریان فردی متمرکز است و مشاوره و راهنمایی مناسب ارائه می کند.
کوچینگ اجرایی معمولاً شامل جلسات انفرادی با مربیان مجرب است که به رهبران کمک می کند تا چالش ها را به صورت جداگانه حل کنند. این امر در رشد شغلی بسیار مفید است زیرا رهبران آینده را با دانش و مهارت های ضروری برای پیشبرد شغل خود مجهز می کند. علاوه بر این، خود را به مهارت های سخت محدود نمی کند. مهارت های نرم و جنبه های رفتاری را نیز پوشش می دهد. مربیان در اصلاح و یادگیری رفتارهای منجر به رشد شغلی کمک می کنند.
برای تقویت قابلیت های داخلی، بسیاری از سازمان ها به کوچینگ اجرایی برای رهبران و مدیران خود روی می آورند. آنها در حال حاضر یک مداخله یادگیری و توسعه ضروری در سازمان ها هستند.
کوچینگ رهبری به افرادی که مایل به کسب مهارت های مدیریتی هستند کمک می کند تا توانایی های خود را برای رهبری موثرتر بهبود بخشند. کوچینگ رهبری برای مدیران در تمام سطوح یک سازمان از جمله سطوح اجرایی طراحی شده است. هنگامی که رهبران تلاش میکنند به چالشها رسیدگی کنند، مهارتهای جدید را توسعه دهند و نقشهای جدیدی را بر عهده بگیرند، راهنمایی و پشتیبانی فردی را فراهم میکند. به طور معمول، ماهیت مربیگری رهبری عمومی تر از مربیگری اجرایی است.
کوچینگ رهبری در درجه اول بر کمک به رهبران برای رشد شخصی و حرفه ای تمرکز دارد. کوچ ها به رهبران کمک می کنند تا مناطقی را که نیاز به بهبود دارند شناسایی کنند، مجموعه مهارت های خاصی را که برای موفقیت در نقش رهبری لازم است را توسعه دهند و یاد بگیرند که چگونه آن مهارت ها را به طور مؤثر به کار گیرند.
مربیان می توانند هم با تیم ها و هم با افراد در مورد مسائل خاص کار کنند.
همپوشانی های زیادی بین این دو وجود دارد، اما تفاوت هایی نیز آنها را از هم متمایز می کند. کوچینگ رهبری می تواند به شما کمک کند مجموعه مهارت ها و توانایی های رهبری خود را توسعه دهید، در حالی که کوچینگ اجرایی می تواند به شما کمک کند رهبر بهتری شوید. کوچینگ اجرایی خاص تر است و به رهبران اجازه می دهد تا به طور مؤثر افراد، تیم ها و سازمان ها را مدیریت کنند. کوچینگ رهبری برای مدیرانی است که می خواهند به اهداف و مقاصد خاصی دست یابند - مانند توسعه رشد شخصی یا استراتژی های اقتصادی. در مقابل، برنامه های آموزشی اجرایی ارائه شده از طریق مدارس کسب و کار با هدف ارائه توسعه رهبری در تمام زمینه های یک سازمان برای افرادی که ممکن است قبلاً نقش های رهبری را برعهده داشته باشند، هستند.
برنامه های رهبری ابزار همه کاره و قدرتمندی هستند که می توانند به مدیران در دستیابی به موفقیت از طرق مختلف کمک کنند. کوچینگ اجرایی، کوچینگ رهبری است که به مدیران کمک می کند تا به اهداف و مقاصد خاص دست یابند. این با کوچینگ رهبری تفاوت دارد زیرا بیشتر بر فرد تمرکز می کند تا تیم یا سازمان. این می تواند یک مزیت بزرگ در اجازه دادن به مدیران اجرایی برای کار روی موضوعات خاصی باشد که به طور خاص به آنها مربوط می شود.
علاوه بر این، کوچینگ اجرایی می تواند به مدیران و رهبران کمک کند تا سبک مدیریتی خود را توسعه دهند، که می تواند در دستیابی به موفقیت بسیار مفید باشد. به طور خلاصه، کوچینگ رهبری ابزار ارزشمندی است که میتواند با راههای مختلف به مدیران کمک کند - از بهبود روابط و کار تیمی در یک سازمان تا توسعه سبک مدیریت خود و دستیابی به اهداف خاص.
چه کسی به کوچینگ اجرایی نیاز دارد؟
کوچینگ اجرایی برای مدیران و حرفه ای های میان دوره ای مفید است. معمولاً شامل جلسات انفرادی با متخصصان با تجربه است که به مربیان تبدیل می شوند.
مزایای کوچینگ اجرایی چیست؟
کوچینگ اجرایی با ارائه بینش هایی در مورد کارایی مدیریتی به مدیران سود می رساند. این شامل رشد مهارتهای حیاتی مانند خودآگاهی، هدفگذاری و توسعه ذهنیت رشد است.برای مطالعه بیشتر مطلب مفید مزایای کوچینگ اجرایی را مطالعه نمایید.
کوچینگ اجرایی چه مشکلاتی را حل می کند؟
کوچینگ اجرایی چالش های معمولی مدیران مانند مدیریت زمان ناکارآمد، تعیین هدف و چشم انداز رشد شغلی را حل می کند.
انواع کوچینگ اجرایی چیست؟
کوچینگ اجرایی می تواند انواع مختلفی داشته باشد، مانند کوچینگ حرفه ای، کوچینگ کسب و کار، کوچینگ استراتژیک یا سازمانی و کوچ ذهنیت رشد.