پس از انتخاب موضوع اولیه، به داشبورد وردپرس خود هدایت خواهید شد. داشبورد هسته مرکزی وبلاگ وردپرس شما است. این همان چیزی است که هر بار که وارد می شوید مشاهده خواهید کرد و نحوه حرکت در قسمت پشتی وب سایت خود است.
ابتدا صفحه ای را می بینید که به شکل زیر است:
بهتر است گزینه های «تجاری» و «شخصی» را نادیده بگیرید و در عوض، گزینه «نیازی به کمک ندارم» را انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید سایت را به تنهایی شخصی سازی کنید. نگران نباشید؛ ما تمام تنظیمات زیر را انجام خواهیم داد.
اکنون که حساب میزبانی ما و دامنه ما فعال است، میتوانیم به پیکربندی حساب وردپرس خود بپردازیم که بر روی وبسایت آینده تأثیر میگذارد که همه واقعاً آن را خواهند دید.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که داشبورد خود را مرتب کنید. بهعنوان یک سایت کاملاً جدید، داشبورد شما مملو از بهروزرسانیها یا افزونههای احتمالی است که انجام هر کاری را منحرف میکند.
به داشبورد وردپرس خود بروید (متفاوت از داشبورد Bluehost)، و احتمالاً چیزی شبیه به این خواهد بود. با کلیک بر روی "x" های کوچک در هر کادر از همه این پیچیدگی خارج شوید.
بیشتر این موارد غیر ضروری است، اما اگر بعداً به هر یک از آنها نیاز داشتید، می توانید آن را اضافه کنید. اکنون که همه این موارد را در اختیار دارید، داشبورد شما باید چیزی شبیه به این باشد:
اولین کاری که باید از اینجا انجام دهیم این است که هر یک از افزونه های غیر ضروری را که از قبل روی دامنه نصب شده اند حذف کنیم. اگر افزونه های زیادی اجرا می کنید، سایت شما به کندی اجرا می شود و لذت بردن از سایت شما را برای مردم سخت تر می کند. به همین دلیل، باید از آنها کم و با هدف استفاده کرد.
به علاوه، هنگامی که برای اولین بار وبلاگ خود را راه اندازی می کنید، به افزونه های زیادی نیاز نخواهید داشت. صفحه پلاگین اصلی شما چیزی شبیه به این خواهد بود:
بهتر است همیشه افزونههای زیر را غیرفعال و حذف کنید، Google Analytics برای WordPress توسط MonderInsights، Hello Dolly، Jetpack توسط WordPress.com، OptinMonster API و WPForms Lite. واقعا متوجه می شوید که برخی از اینها مفید نیستند (Hello Dolly و Jetpack) و برخی دیگر را می توان با افزونه های بهتر جایگزین کرد (MonsterInsights و WPForms).
با این حال، اگر قبلاً یک حساب OptinMonster دارید، باید افزونه آنها را حفظ کنید.
پس از حذف افزونه های ذکر شده در بالا، می توانید به افزونه هایی که ما واقعاً می خواهیم از آنها استفاده کنیم، دسترسی پیدا کنید. Akismet Anti-Spam یک افزونه عالی است که به حذف هرزنامه نظرات در وبلاگ شما کمک می کند. این افزونه را فعال کنید و با استفاده از صفحه تنظیمات یک حساب کاربری راه اندازی کنید.
در مرحله بعد، میخواهید روی دکمه «افزودن جدید» کلیک کنید و «Yoast» را جستجو کنید.
افزونه Yoast SEO یک افزونه ضروری برای سازگاری با موتور جستجوی وبلاگ جدید شما است. نقشه های سایت را برای شما به گوگل ارسال می کند که به وب سایت اجازه می دهد در جستجوی گوگل قرار گیرد و به شما کمک می کند ترافیک طبیعی و ارگانیک را به وبلاگ خود دریافت کنید. هنگامی که پلاگین را پیدا کردید، فقط روی "Install Now" و "Activate" کلیک کنید و باید تنظیم شوند.
افزونه بعدی که میخواهید نصب کنید، افزونه Google Analytics است: «Google Analytics by ShareThis» نامیده میشود.
این افزونه به راحتی نمایه گوگل آنالیتیکس شما را به وب سایت شما متصل می کند، بنابراین می توانید ببینید که چه تعداد بازدید کننده به وبلاگ خود می آیید. پس از نصب و فعال سازی این افزونه، می توانید نمایه گوگل خود را با استفاده از ویژگی "تنظیمات" در نوار کناری خود متصل کنید. اگر هنوز نمایه Google Analytics ندارید، نگران نباشید. می توانید این مرحله را رد کرده و بعداً انجام دهید.
آخرین افزونه پایه ای که ما نصب می کنیم "ویرایشگر کلاسیک" وردپرس است. حدود یک سال پیش، وردپرس ویرایشگر خود را که برای ایجاد پست های وبلاگ خود استفاده می کنید، تغییر داد.اما بسیاری ویرایشگر کلاسیک را ترجیح می دهند.
خوشبختانه شخصی به سرعت افزونه ای را توسعه داد که ویرایشگر کلاسیک را بازگرداند (و بیش از 5 میلیون وب سایت از آن استفاده می کنند).