درمان خانگی برای رفلاکس اسید

2022-12-24T07:40:00Z موضوع پزشکی ورزشی تغذیه زمان مطالعه 4 دقیقهدرجه کیفی A

درمان خانگی برای رفلاکس اسید

دل درد گاه به گاه (ریفلاکس اسید) ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد.

اگر بیش از دو بار در هفته رفلاکس معده را تجربه می کنید، ممکن است به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) مبتلا شده باشید. در این مورد، سوزش سر دل تنها یکی از علائم متعدد همراه با سرفه و درد قفسه سینه است.

GERD معمولاً با داروهای بدون نسخه (OTC) مانند آنتی اسیدها و شیوه زندگی یا رژیم غذایی درمان می شود. در موارد شدید، ممکن است به داروهای تجویزی برای جلوگیری از آسیب به مری نیاز باشد.

در حالی که دارو رایج ترین شکل درمان GERD است، برخی از داروهای خانگی وجود دارد که می توانید برای کاهش موارد رفلاکس اسید استفاده کنید.

هرآنچه باید درمورد رفلاکس اسید بدانید.

1. وزن خود را مدیریت کنید

در حالی که سوزش سر دل ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد، به نظر می رسد GERD در بزرگسالانی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند شایع ترین است.

اضافه وزن - به خصوص در ناحیه شکم - فشار بیشتری بر معده وارد می کند. در نتیجه، شما در معرض خطر افزایش اسید معده هستید که به مری بازگردد و باعث سوزش سر دل شود.وزن خود را با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش منظم مدیریت کنید. اگر کاهش وزن ممکن است گزینه ای برای کمک به علائم GERD باشد، با پزشک خود صحبت کنید.

 

2. بدانید از کدام غذاها و نوشیدنی ها اجتناب کنید

برخی از غذاها و نوشیدنی های محرک شناخته شده هستند که می توانند خطر رفلاکس اسید را افزایش دهند. با GERD، شما باید به ویژه در مورد مواردی که می توانند منجر به علائم شوند، محتاط باشید. سعی کنید از غذاها و نوشیدنی های زیر اجتناب کنید:

  • سس گوجه فرنگی و سایر محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی
  • غذاهای پرچرب، مانند محصولات فست فود و غذاهای چرب
  • غذاهای سرخ شده
  • آب میوه های مرکبات
  • جوش شیرین
  • کافئین
  • شکلات
  • سیر
  • پیازها
  • نعناع
  • الکل


3. کم بخورید، کمی بیشتر بنشینید

خوردن وعده های غذایی کوچکتر فشار کمتری به معده وارد می کند که می تواند از برگشت اسیدهای معده جلوگیری کند. با خوردن مقادیر کمتر غذا به طور مکرر، می توانید سوزش سر دل را کاهش دهید و به طور کلی کالری کمتری مصرف کنید.

همچنین مهم است که بعد از غذا از دراز کشیدن خودداری کنید. انجام این کار می تواند باعث سوزش سر دل شود.

موسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی (NIDDK) توصیه می‌کند برای جلوگیری از سوزش سر دل شبانه، سر خود را با بالش بلند کنید.

 

4. غذاهایی بخورید که کمک می کند

هیچ غذای جادویی نمی تواند رفلاکس اسید را درمان کند. با این حال، علاوه بر اجتناب از غذاهای محرک، چند تغییر رژیم غذایی دیگر نیز می تواند کمک کننده باشد.

اول، آکادمی پزشکان خانواده آمریکا وعده های غذایی کم چرب و پروتئین بالا را توصیه می کند. کاهش مصرف چربی در رژیم غذایی می تواند علائم شما را کاهش دهد در حالی که دریافت پروتئین و فیبر کافی شما را سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند.

سعی کنید برخی از غذاها را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا به رفلاکس اسید خود کمک کنید. بعد از هر وعده غذایی، حتی ممکن است جویدن آدامس غیر نعنایی را در نظر بگیرید. این می تواند به افزایش بزاق و جلوگیری از خروج اسید از مری کمک کند.

5. سیگار را ترک کنید

اگر سیگار می کشید و سوزش سر دل یا ریفلاکس معده دارید، ترک سیگار می تواند به وضعیت شما کمک کند.

استعمال دخانیات به اسفنکتر تحتانی مری (LES) آسیب می رساند که مسئول جلوگیری از برگشت اسیدهای معده است. هنگامی که ماهیچه های LES در اثر سیگار کشیدن ضعیف می شوند، ممکن است دوره های مکرر سوزش سر دل را تجربه کنید.

در صورت داشتن رفلاکس اسید دود سیگار نیز می تواند مشکل ساز باشد.

در این لینک چند نکته برای کمک به ترک سیگار آورده شده است.

 

6. داروهای گیاهی بالقوه را کاوش کنید

گیاهان زیر برای GERD استفاده شده است:

  • بابونه
  • شیرین بیان
  • گل ختمی


نقطه ضعف این گیاهان این است که مطالعات کافی برای اثبات اینکه آنها می توانند GERD را درمان کنند وجود ندارد. علاوه بر این، ممکن است با داروهایی که ممکن است مصرف کنید تداخل داشته باشند - قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.

7. از پوشیدن لباس های تنگ خودداری کنید

شما باید احساس راحتی کنید که آنچه می خواهید بپوشید - اگرچه لباس های تنگ ممکن است علائم GERD را بدتر کند.

پوشیدن لباس های خیلی تنگ می تواند دوره های رفلاکس اسید را افزایش دهد. این مورد مخصوصاً در مورد کمربندهای سفت صدق می‌کند: فشار غیرضروری به شکم وارد می‌کنند و در نتیجه خطر سوزش سر دل را افزایش می‌دهند. اگر علائم سوزش سر دل را مشاهده کردید، سعی کنید لباس های گشادتر را در کمد لباس خود بگنجانید.

 

8. تکنیک های تمدد اعصاب را امتحان کنید

GERD خود می تواند بسیار استرس زا باشد. از آنجایی که ماهیچه های مری نقش زیادی در پایین نگه داشتن اسید معده در جایی که به آن تعلق دارند، ایفا می کنند، یادگیری تکنیک هایی که می تواند هم بدن و هم ذهن شما را آرام کند، ممکن است کمک کند.

یوگا با ارتقای آگاهی ذهن و بدن فواید بسیار زیادی دارد. اگر یوگی نیستید، می توانید مدیتیشن آرام و تنفس عمیق را برای چند دقیقه چند بار در روز امتحان کنید تا سطح استرس خود را رام کنید.


درمان‌های خانگی می‌توانند به کاهش دوره‌های گاه به گاه سوزش سر دل و همچنین برخی موارد GERD کمک کنند. هنگامی که ریفلاکس اسید معده به مدت طولانی و درمان نشده رخ می دهد، خطر آسیب به مری بیشتر است. این می تواند شامل زخم، تنگی مری و حتی سرطان مری باشد.

این داروها به تنهایی ممکن است برای رفلاکس اسید و GERD موثر نباشند. با یک متخصص گوارش در مورد اینکه چگونه برخی از این درمان ها ممکن است مکمل یک برنامه درمانی پزشکی باشند صحبت کنید.

مطالب مشابه

هر آنچه که باید در مورد رفلاکس اسید بدانید
هر آنچه که باید در مورد رفلاکس اسید بدانید
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 7 دقیقه
راهنمای جامع نقایص مادرزادی جنین
راهنمای جامع نقایص مادرزادی جنین
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 28 دقیقه
آیا دانه چیا واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند؟
آیا دانه چیا واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند؟
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 4 دقیقه
پانکراتیت چیست؟
پانکراتیت چیست؟
Alternate Text Nazila77
موضوع پزشکی ورزشی تغذیه|زمان مطالعه 4 دقیقه